Sommerjobb i komplett?

Er du en dyktig student? Søk sommer jobb hos oss!

Hver sommer ansetter Kompletts utviklingsavdeling studenter som studerer teknologi. I år er intet unntak.

Hvis du er interessert, søk via åpen søknad eller annonsen på forsiden, eller via linken her:

https://komplett.easycruit.com/vacancy/2803451/57729

I 2020 så gikk sommerprosjektet ut på å innføre Sanity.io, samt skrive om løsningen vi bruker for å levere PC-er til studenter. Student-PC portalen endte opp med å vinne Canicas innovasjonspris det samme året, altså en pris for det mest innovative prosjektet i alle selskapene Canica har eierskap i.

Student-PC portalen fungerer slik at det er en integrert godkjnningsflyt for ordre i en portal hos fylket (f.eks. Østland fylkeskommune), orderen splittes og blir delt av to ulike parter (fylkeskommunen og studenten), dette er en meget komplisert prosess.

For studentene så er dette en veldig god løsning, de kan selv velge hvilken datamaskin de vil ha(fra et utvalg maskiner), alt fra windows maskiner til Mac. Samtidig som at vi har holdt prisene for fylket like som der de i eldre løsninger måte masseinnkjøpe like datamaskiner til alle. Maskinene studentene kan velge mellom er av yppelig kvalitet, noe som gjør at de også fint vil kunne brukes videre på nye studier etter videregående.

I dag dekker løsningen vår 2 av 10 fylker, og vi jobber stadig med å øke dette tallet. Bra for studentene, fylkene og oss.

Hvis du vil lese mer om prosjektet så kan du se bloggposten til en av våre samarbeidspartnere her:

https://www.pearlgroup.no/en/news/a-new-order-solution-developed-in-record-time